logo
29 December 2013

Hoogtepunten van 2013

Gepost in persoonlijk
2013 was niet het jaar waarin er praktisch veel gebeurde of veranderde. Misschien was het eigenlijk wel het jaar waarin er praktisch het minst gebeurde of veranderde van alle jaren in mijn leven tot nu toe. Geen verhuizingen, diploma’s of rijbewijzen halen, geen nieuwe banen of baantjes, geen inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel, geen nieuwe relatie of juist liefdesverdriet, geen nieuwe hobby’s… gewoon weinig nieuws onder de zon.

Echter, mentaal veranderde er dit jaar een hele hoop. Dit jaar was voor mijn gevoel echt het jaar waarin ik volwassen ben geworden. Whatever that might be. Zoiets gebeurt niet in één jaar en was natuurlijk ook al eerder aan de gang en zal nog langer aan de gang blijven, maar bijvoorbeeld mijn stijl en manier van denken zijn dit jaar erg veranderd. Wat dat betreft ben ik heel erg blij dat er praktisch niet veel veranderd is: ik heb tot nu toe nog even genoeg aan mezelf.

Natuurlijk was het niet zo dat 2013 saai was, ik achterover heb geleund en/of niets heb meegemaakt. Daarom nog even op een rij, met een big smile terwijl ik dit schrijf, mijn en fashionisaparty.com’s hoogtepunten van 2013:


– Een totaal vernieuwde kamer.
Het weer gaan dragen van make-up.
– Dat ik onderdeel werd van het portfolio van Adfactor.
– Dat ik drie keer ben getekend door lezeressen: 1, 2, 3.
– Het twee keer een cavianestje mogen verwelkomen.
– De immens populaire win actie in samenwerking met Primark.
– Het starten van de Suz shop. Ik vind het oprecht heel fijn dat ik op deze manier een leuke oplossing heb voor kleding die ik niet meer draag. Het was toch een soort ‘probleem’ geworden wat ik ermee aan moest.
– Twee keer nieuwe body art: 1 en 2.
– Dat we een warme en droge zomer hadden. Wat kan ik daarvan genieten!
Drieënhalf en vier jaar samen zijn met Bas.
– De hulp die ik weer kreeg bij het maken van outfitfoto’s.
– Dat Vera ging verhuizen. Vind ik natuurlijk aan de andere kant heel erg jammer, maar ik kan zien dat het haar goed heeft gedaan. Ze is in een prachtig appartement terecht gekomen en dat ik daar allemaal een beetje deelgenoot van mag zijn, daar kan ik van genieten.
– Mezelf terug zien in twee schoolagenda’s.
– Mijn twintigste verjaardag. Best. Birthday. Ever.
JIP!
Het nieuwe fashionisaparty.com.
– Het krijgen van de Samsung Note 3.
– Me over het horroridee ‘naar Terschelling gaan‘, daar in een stacaravan slapen, alleen kunnen fietsen op een eiland waar niets is en novemberweer heen zetten en ontdekken dat die combinatie best mee kan vallen.
– Mijn korte trip naar Parijs met C&A.
Wauw, best een lijst! Als ik dit zo zie kan ik niet wachten te weten wat 2014 zal brengen.

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties