logo
16 December 2013

Kleur, zonder dat het kinderachtig of zomers wordt

Gepost in mijn outfits

Bij deze outfit kreeg ik het mooie compliment dat ik veel kleur kan dragen in de winter, zonder dat het kinderachtig of zomers wordt. Ik vind dat dat een mooi compliment is, omdat men kleur op de juiste manier dragen blijkbaar als een opgave ziet en vindt dat ik daarin slaag. Wat míj betrekt is het echter helemaal geen opgave, het is meer een kwestie van durven. Ik denk dat velen kleur (in de winter) laten hangen omdat ze báng zijn dat het te kinderachtig of zomers zal ogen. Terwijl dat helemaal niet het geval is, wanneer ze het wél gewoon aan zouden doen.

Hopelijk is dit weer een outfit die door kan voor ‘kleur, zonder het kinderachtig of zomers wordt’. Ik vind zelf dat deze outfit feitelijk gezien heel druk is (veel kleur, veel verschillende texturen, etc., etc.), maar gevoelsmatig klopt. Ik ben benieuwd of jullie het met me eens zijn.

P.S. Die hard fans moeten twee items uit deze outfitpost herkennen. De She Inside jas van deze post en het jurkje uit deze post. Met allebei ben ik super blij!

Savannah mosterdkleurig jurkje (kun je hier vinden)
H&M Trend mintgroene gemêleerde trui
She Inside roze jas (hier kun je een look-alike vinden)
Clarks via Sarenza Desert Boots (kun je hier vinden)
RiRi hearts MAC lipstick in ‘Talk That Talk’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties