logo
8 December 2013

Lazy Sunday

Gepost in persoonlijk


Mijn laatste lazy Sunday kan ik me écht niet herinneren. Om eerlijk te zijn zijn mijn weekenden vaak een stuk hectischer dan doordeweekse dagen (ook niet altijd hoor, maar vaak genoeg wel). Ik zal je er niet mee vermoeien waarom precies, maar bijvoorbeeld omdat ik in het weekend vaak outfit foto’s “moet” maken, omdat daar op maandag t/m vrijdag (zeker nu het vroeg donker wordt) vaak niemand tijd voor heeft.

Het ontstond eigenlijk vrij spontaan dat mijn vriendje en ik besloten van deze zondag eindelijk eens een lazy one te maken. Al moet ik eerlijk zeggen dat we inmiddels alweer zo’n strakke planning hebben -omdat we allebei veel werken is er normaal gesproken weinig tijd om samen (leuke) dingen te doen en willen we dat nu eindelijk eens wél- dat er weinig lazy’s meer aan is. Ach, we zien wel waar de zondag strandt.

Wat ga jij vandaag doen?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties