logo
22 December 2013

Mega warm

Gepost in fashionYay, er is eindelijk een winterjas naar me onderweg! Ik zal jullie binnenkort laten zien hoe die eruit ziet, maar voor nu laat ik je de accessoires zien die me tot nu toe hebben warm gehouden…

Deze Cheap Monday ‘Mega Snood’ en ‘Mega Mitten Gloves’. Ze zijn simpel, maar mega warm (en groot dus, vandaar hun naam) en overal bijpassend. Precies wat ik zocht. Helaas zijn deze grijze overal zo goed als uitverkocht, wel zijn de fuchsia varianten nog volop te krijgen: hier de sjaal en hier de wanten. Ook is er nog een bijpassende haarband.

Ik ben een groot fan van sjaals, maar totaal niet van handschoenen. Toch wilde ik me er deze winter weer aan wagen omdat ik merk dat de kou in de winter een obstakel voor me is om de deur uit te gaan en dat wil ik niet.

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties