logo
30 December 2013

Mijn favoriete outfits van 2013

Gepost in mijn outfits

 photo 1Outfit-Vogeltjes9.jpeg
 photo 2Outfit-Knoopinmnzakdoek2.jpeg
 photo 3Outfit-Ibiziaans1.jpeg
 photo 4Outfit-Jumpsuit4.jpeg
 photo 5Outfit-Omasketting5.jpeg
 photo 6Outfit-Dediscobroek11.jpeg
 photo 7hellyeah3.jpeg
 photo 2Dtas1-1.jpeg
 photo 8nomade5.jpeg

Mijn favoriete outfits van 2013 selecteren vond ik zó moeilijk. Vooral het afgelopen half jaar ben ik een stuk minder experimenteel geweest op outfitgebied en leek ik mijn stijl en smaak goed te hebben leren kennen. Dat betekent dat ik ook vaker enthousiast was over mijn eigen outfits. Waar ging ik de grens trekken bij het selecteren van mijn favoriete outfits van dit jaar? Bij tien, twintig, dertig outfits?

Ik besloot mezelf niet “op te hangen” aan een limiet, maar een selectie te selecteren, uit die selectie nog een keer streng te selecteren en uit die selectie nog een keer streng te selecteren. Wat er overbleef zie je hierboven. Het zijn negen outfits, waarvan drie (!) met discobroek.

De “oudste” outfitpost van mijn favorieten komt uit april, het meerendeel is dus gemaakt in de tweede helft van het jaar. Bij elke maand die ik verder terugblikte zag ik mijn stijl drukker, kleurrijker en – dat vind ik inmiddels- een beetje vermoeiender worden. Nee, op dit moment voel ik me meer dan happy bij de casual, rustigere outfits die ik nu vaak draag.

Wat is jouw favoriete outfit van dit jaar? Hier kun je ze allemaal nog eens bekijken.

P.S. Klik op de foto’s om de hele bijbehorende outfitpost te bekijken.

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties