logo
31 December 2013

Mijn populairste Instagram foto’s van dit jaar

Gepost in overig, persoonlijk

 photo 571c5fac-00c4-4a97-86fa-b0c036432ea6.jpg

2013 was het jaar van Instagram. Definitely. Twitter was opeens passé, Instagram je van het. Ik moest er even aan wennen hoor, als taalmeisje. Ik ben een typster, geen klikker. Ik ben een denker, geen doener. Ik ben een afweger en geen belichter. Enfin, ik ben gewoon meer een Twitteraar.

Maar ja, a blogger got to do what a blogger got to do en dat is Instagrammen. En dat deed ik! Hierboven zie je mijn populairste Instagram foto’s. Het moge duidelijk zijn: als er een populaire winkel of mijn of Vera‘s hoofd op staat zijn ze het populairste. 

Volg je me nog niet op Instagram? Je mist iets! Zit je nog niet op Instagram? Je mist al helemaal iets! KLIK!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties