logo
3 December 2013

Nog steeds geen winterjas…

Gepost in fashion

Nog een paar weken en de winter is aangebroken. Na maanden zoeken heb ik nog steeds geen winterjas. Te duur. Te lelijk. Niet warm genoeg. Uitverkocht. Dat zijn echt de vier duivels van (winter)jassen. Ook blijf ik maar in dubio over de kleur: een basic kleur is wel zo praktisch, maar ook wel een beetje saai. 

Ondertussen zie ik voor mijn vriendje wél de ene na de andere leuke. PME Legend heeft bijvoorbeeld een stoere gele (ja, daar ben ik weer met mijn geel!) en een mooie donkerblauwe met bontkraag. Niet goedkoop, maar het scheelt dat hij gemiddeld wat langer met jassen doet dan ik, waardoor ze beter te verantwoorden zijn.

Met de sneeuw die voor deze week voorspeld is krijg ik het in ieder geval zo langzamerhand een beetje benauwd (of beter gezegd: koud!). Vandaar dat ik iets nieuws probeerde: jas op jas op jas. Heerlijk warm, want iedereen weet: meerdere dunne lagen zijn warmer dan één dikke. Niet duur ook, want wat je al hebt hoef niet te kopen. Ik hoef dus niet bang te zijn dat mijn maat is uitverkocht. Dan rest er nog één ding: het mooi gaan vinden. Ik heb nog een paar weken…


– Dit is een advertorial-

Foto door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties