logo
3 December 2013

Stylish sporttas

Gepost in fashion

EDIT: de tas is inmiddels weer verkrijgbaar in de webshop en nu zelfs afgeprijsd! Je vindt ‘m hier.


Zoeken naar een stylish sporttas vind ik zoiets als onbegonnen werk. Namelijk, mijn stijl is het afgelopen jaar dan wel een stuk sportiever geworden, de sporthoek is nog steeds niet mijn favoriete hoek in de kledingwinkels.

Nee, een stylish sporttas is zoiets waar ik tegenaan moet lopen. En dat deed ik laatst gelukkig. Nadat ik het een tijd met een “votje” heb gedaan, was ik wel toe aan een tas die gezien mag worden en met binnenvakjes voor zaken als een telefoon (die ik even niet meer heb, maar you get the idea).

Deze tas van Bershka heeft wat mij betreft een perfect formaat: niet te groot, niet te klein. Je kunt hem op twee manieren dragen (ik draag hem natuurlijk op de hand-/schoudertas manier, want dat vind ik het meest vrouwelijk) en hij is gemaakt van materiaal dat niet bang is voor een beetje water (voor het geval mijn bobble moet spugen).

Online is de tas inmiddels uitverkocht, maar wellicht is ie nog in een filiaal te vinden. Zo niet, dan lijken deze en deze me een goed alternatief.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties