logo
9 December 2013

To the dark side

Gepost in mijn outfits

Als je me twee jaar geleden had verteld dat ik op een dag heel veel zwart, kruizen én Dr. Martens zou dragen, dan had ik je écht niet geloofd. Om over een katoenen tasje -hipster!- nog maar te zwijgen. Maar hé: de ‘fashion is a party’ message moet verspreid worden! So a girl’s gotta do what a girl’s got to do.

Welke Fashaves quote(s) vinden jullie trouwens nog meer tof (ik ga er immers vanuit dat jullie ‘die van mij’ tof vinden)? Ik ben benieuwd!

She Inside grijze uitlopende jurk met capuchon (hier kun je een look-alike vinden)
C&A baseball bomberjack (hier kun je een look-alike vinden)
Dr. Martens zwarte lakleren laarzen (kun je hier vinden)
H&M Trend zwarte kruis oorbellen
Fashaves custom made tasje met ‘fashion is a party’ tekst (kun je hier laten maken)

P.S. De Suz shop is weer aangevuld! Check it out!

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties