logo
5 December 2013

Walking in a winter wonderland

Gepost in mijn outfits


Ik weet het, ik weet het: het moet eerst nog 5 december worden. Echter, als je het mij vraagt is er geen betere manier om in winterstemming te komen dan met winterlaarzen en door kerstballen te kijken.

Waar ik kerstballen heb gekeken hoeven jullie niet te raden, maar kunnen jullie raden waar de laarzen vandaan komen? Ze komen van een winkel die jullie allemaal kennen en wellicht ook hérkennen. Toch denk ik dat het antwoord voor sommigen verrassend kan zijn. Komt dat even goed uit! Er zit immers vaak geen maand zo vol verrassingen als december.

Van welke winkel denk je dat de laarzen afkomstig zijn?


– Dit is een advertorial-

Met dank aan Intratuin Duiven.
Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties