logo
5 December 2013

Win een 2D Cartoon Bag!

Gepost in fashion, overig


Het is vandaag 5 december en iedereen weet wat voor dag dat is, toch? Om te vieren dat Sinterklaas jarig is, geef ik een 2D Cartoon Bag van Ditverzinjeniet.nl weg. Je maakt kans op de hierboven afgebeelde tas.

Wat moet je doen om te winnen? fashionisaparty.com volgen op Facebook en een reactie achterlaten waarin je schrijft dat je mee wilt doen en dat je me volgt. Simple as that!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 15 december 2013. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties