logo
12 December 2013

Win vanHaren schoenen en een high tea!

Gepost in fashion, overig

Vorige week vroeg ik jullie van welke winkel de laarzen uit deze post afkomstig zouden kunnen zijn. Het antwoord op die vraag is (de meesten hadden het al geraden)… vanHaren!

Naast winterlaarzen heeft vanHaren op dit moment natuurlijk ook een partycollectie. Deze blauwe pumps -hierboven op de foto- zijn absoluut mijn favoriet uit die collectie. Hoe zou jij ze combineren? Ga er maar vast serieus over nadenken, want misschien win je deze pumps, een paar winterlaarzen of een ander paar vanHaren schoenen dat je te gek vindt!

Als je op vanharenverrast.nl aangeeft wat jouw favoriete vanHaren schoen van dit moment is, maak je namelijk kans op dat paar. Wanneer je vervolgens een paar uitkiest voor een vriendin, die vriendin uitnodigt om ook mee te doen aan de actie en je vriendin hetzelfde paar kiest als dat jij voor haar had uitgekozen, maken jullie allebei kans op de schoenen én een gezellige high tea voor twee!

Laat je me weten voor welk(e) pa(a)r(en) je gegaan bent? Heel veel succes!– Dit is een advertorial-

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties