because fashion is a party, and you're invited!

Zaterdag

Een outfit als deze vind ik een typische zaterdag outfit. Een beetje casual (het is immers weekend) en een beetje net (het is immers weekend). Wat vinden jullie van deze Alexander Wang look-alikes van Arrogant Minnie? Die ‘uitgesneden’ hakken zijn eígenlijk al een beetje geweest, maar kenmijetschele: ik vind ze nog steeds gaaf.

Ik houd eigenlijk veel meer van zaterdag dan van zondag. Zondag was immers klassiek altijd de dag waarop ik huiswerk moest maken (eigenlijk moest dat natuurlijk zaterdag al, maar dat deed ik niet), waarop ik weer vroeg naar bed moest, waarop niet de familieshows op tv waren…

Familieshows ja, want ik ben een groot liefhebster van kneuterigheid. En zaterdagen zijn vaak heerlijk kneuterig (en anders zorg ik daar wel voor). Een warme chocomel drinken in de stad, over de markt struinen, etalages kijken, iets lekkers uitzoeken voor de zondag, noem het maar op. Over het algemeen ben ik dól op zaterdagen. Ik hoop jij ook. Maak in ieder geval het beste van deze!

Mango zwart/wit gestreepte trui (kun je hier vinden)
H&M Divided zwart quilted bomber jack (hier kun je een look-alike vinden)
Bershka a-symmetrisch jurkje als rok (hier kun je een look-alike vinden)
Arrogant Minnie zwarte laarzen met zilveren hardware (kun je hier vinden)
Rimmel Apocalips Lip Lacquer in ’500 Luna’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

16 thoughts on “Zaterdag

  1. Ik ben ook gek op zaterdag, de productieve versie van zondag en stiekem voelt dat toch nog altijd wel het allerfijnste, lekker blogjes tikken en soms huiswerk doen (vandaag niet <3).

  2. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar wat zijn jouw foto's mooi! De schoenen zijn niet mijn smaak maar de rest van de outfit vind ik heel erg leuk!

  3. Supermooie outfit! Het detail bij de schoenen is heel erg tof! en je haar zit prachtig maar ik gok dat dat een 'blabla' kapsel is wat je snel in elkaar flanst, haha :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>