logo
6 January 2014

De leukste, mooiste, liefste, lekkerste en grappigste pins van de laatste tijd

Gepost in overig

Sinds 2014 is pinnen een soort ochtend- en avondritueel geworden voor mij. Tien minuutjes voor ik ga slapen en tien minuutjes als ik opsta scroll ik Pinterest door en pin ik de leukste, mooiste, liefste, lekkerste en/of grappigste dingen die ik tegenkom. Ik kan het echt iedereen aanraden hier ook een ritueeltje van te maken, want ik ga er positief door naar bed en sta er positief weer door op. Pinterest is immers toch een soort regenboogwereld waarin alles leuk, mooi, lief, lekker of grappig is en ik vind het heerlijk om voor die tien minuutjes in die wereld te “leven” én die wereld vervolgens weer met jullie te delen. Bij deze.

Meer behoefte aan leuke, mooie, lieve, lekkere en grappig pins?  Hier kun je me volgen op Pinterest en gelijk bovenstaande afbeeldingen groter bekijken.

Voor iedereen die kerstvakantie heeft gehad en vanaf vandaag weer aan de bak moet: ik wens jullie een pinterestmaandag ;-). Voor iedereen die allang weer aan de bak was: OOK!

Afbeeldingen via Pinterest.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties