logo
27 January 2014

De nieuwe Nike collectie van Sarenza

Gepost in fashion

Dat ik naar Fashion Week ging op sneakers in plaats van op hakken was de laatste bevestiging voor mezelf: ik ben van een hakkenmeisje veranderd in een sneakergirl. Vraag me niet waar het omslagpunt precies was, maar dat er een omslagpunt geweest is, is duidelijk. Ik word inmiddels dan ook enthousiaster van -bijvoorbeeld- de nieuwe collectie van Nike, dan van -again: bijvoorbeeld- de veelal hoge hakken van Steve Madden. Wat overigens niet betekent dat ik hakken heb afgezworen of zoiets dergelijks (ik zeg het er maar even nadrukkelijk bij): ik word nog steeds helemaal wild als ik dit zie.

Al scrollende door de nieuwe Nike collectie van Sarenza viel me op dat Nike veel kleurrijke uitvoeringen heeft voor aankomende lente en zomer. Van bovenstaande Nike modellen ben ik vooral fan van de oranje/blauwe Rosherun sneakers (wel een lastige kleurencombinatie om te combineren, denk ik…) en verder ben ik erg enthousiast over deze Nike Thea’s die ontzettend populair zijn en, hoewel dus nieuw, bijna overal alweer uitverkocht.

Een link naar alle bovenstaande sneakers (van links naar rechts, van boven naar beneden):

Nike Air Max Thea PrintNike Air Max 1 QohNike Dunk Sky HighNike Rosherun oranje/blauwNike Air Pegasus ’83 / Nike Air Max 1 Essential grijs/blauw / Nike Blazer Mid Suede Vintage Nike Air Max 1 Essential antraciet/roze / Nike Rosherun roze/blauw

Welke zijn jouw favoriet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties