logo
15 January 2014

De perfecte zwarte handtas

Gepost in fashion


Jullie weten inmiddels wel dat ik geen type ben voor uitgesproken tassen, toch? Voor een felle kleur wil ik nog wel gaan, maar met print ben ik al een stuk voorzichtiger. Ik heb niet veel tassen, dus ik vind het belangrijk dat de tassen die ik heb, zo goed mogelijk mixen en matchen met mijn outfits.

Ik heb graag grote shoppers bij me, omdat ik mijn camera vaak bij me heb. In een grote shopper kan ik mijn cameratas (die ik liever verberg) kwijt. Echter, hoe blij ik ook vaak met ze ben, heel sophisticated is zo’n grote shopper meestal niet. Ze heten niet voor niets ‘shopper’ – uiteindelijk gewoon een leuk, Engels woord voor boodschappentas.

Tijd dus voor een iets meer classy model tas (zo werd ook tijdens de feestdagen duidelijk): een echte handtas. Deze van Misstella is het geworden. Perfect bestaat natuurlijk niet, dus neem de titel met een korreltje zout, maar deze tas komt in de buurt omdat:

a) hij om te beginnen heel betaalbaar is,
b) maar de tas wel een luxe uitstraling heeft door het namaak suède,
c) det tas in zowel basic zwart als in die felle kleuren verkrijgbaar is,
d) en tot slot omdat ie ook een schouderband heeft: yay voor je handen vrij hebben!

Misstella verkoopt naast tassen ook kleding, sieraden en woonaccessoires voor dames én heren. Ideaal wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een verjaardagskado of – zoals ik- naar een betaalbare tas of accessoire. Extra voordelig: tijdelijk is de verzending gratis!
– Dit is een advertorial-

Foto’s door Bas Visserman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Dat is dus echt een mooie tas zeg! Wow, en hij is echt betaalbaar zeg, ik dacht al dat het zo'n zacht stofje had. Kende de webshop nog niet :).

 • Jessy // Makeable

  Een mooie combinatie met je pastelgroene jas. 🙂

 • Cariena

  Het is wel echt een hele mooie tas hoor! Mocht ik alleen de foto's zien zal ik denken dat hij honderden euro's waard is.

 • fashionourlove

  Inderdaad een mooie tas en hij lijkt me handig! Oh, en je jas is zó mooi!

 • Wat een mooie tas! En inderdaad een prima pricetag!

 • Hij is mooi :)!!

 • Hele mooie tas! Ook het verschil van materiaal vind ik heel leuk 🙂

 • Misstella is een nieuwe webshop in mode accessoires, deze tas is nu tijdelijk uitverkocht als het goed is komt hij volgende week weer binnen! Leuke reacties allemaal en Suz heeft het ook erg leuk gedaan! Bekijk hier de website: http://www.misstella.nl.

 • Leuke tas! Ik heb of een heel kleine, of een grotere vanwege mijn camera of een huge one voor school mee. Zou liever vaker een kleine tas meenemen maar zonder mijn camera wil ik dan ook weer niet!

 • Juubiee

  leuk!

 • Annelies

  Hele leuke tas! Ik zou hem ook graag willen bestellen maar ik kan nergens de levertijd vinden, hoe lang duurde het bij jou?