logo
28 January 2014

Fashion Week januari 2014 in mijn foto’s

Gepost in fashion

One big overview of mijn twee dagen Fashion Week afgelopen weekend. Ik kan het geen highlights noemen en ook geen samenvatting. Voor een samenvatting is het te weinig: Fashion Week is zoveel tegelijk, dat is moeilijk in een paar veel foto’s te vatten. Highlights zijn het ook niet, want ik zou geen persoonlijke highlights van de twee dagen kunnen noemen. Natuurlijk, met de ene persoon praten is meer exciting dan met de andere en de ene show is meer mijn ding dan de ander, maar het is het totaalplaatje van Fashion Week dat het voor mij een interessant event maakt. Ik zou niet naar de shows gaan als er niet zoveel bijzondere outfits omheen te zien waren en ik zou geen mensen gaan kijken als er geen shows waren (oké, misschien dat laatste toch wel haha!).

Wel moet ik eerlijk zeggen – en dit gaat misschien een beetje verwaand klinken, zo is het niet bedoeld- dat het went. Fashion Week Amsterdam bedoel ik. Dit was mijn vijfde en ik merkte aan mezelf dat ik minder enthousiast was. Het was nog steeds leuk, maar ik werd laconieker: ik weet wie er ongeveer komt, hoe het ongeveer gaat, waar ik me aan ga ergeren en waar ik juist totaal geïnspireerd en blij van word. Ergens is dat fijn, want daardoor kan ik ook beter inspelen op wat wat er komt, maar aan de andere kant…

…is het jammer, want dat betekent dat het moeilijker wordt interessante blogposts over Fashion Week te schrijven voor jullie. Ik weet immers dat jullie hier echt niet komen kijken om elk detail van de jurken van Winde Rienstra (om maar iets te noemen) te bekijken. Daar zijn heel andere sites voor en als je die sites interessant vindt dan vindt je mijn site wellicht niet interessant. Jullie komen hier kijken om te weten hoe ik het gehad heb. Om te lezen en kijken over en naar mijn beleving en invalshoek, toch?

Daarom ben ik blij dat ik tijdens mijn tweede dag op het Westergasterrein ook aan een vlog heb gewerkt. Een filmpje kan immers dingen laten zien die een foto niet kan laten zien. Zo kan ik jullie toch een andere invalshoek bieden en ikzelf had er een echte uitdaging bij (naast Instagram en blogfoto’s maken, ook nog filmen). De vlog moet echter nog in elkaar gezet worden. It’ll soon be there!

P.S. Ik hoor jullie denken: waarom ga je de volgende keer dan niet naar Parijs, Londen, Stockholm, Berlijn of New York? Als ik die kans krijg zal ik hem zeker aangrijpen, maar in tegenstelling tot de rest van de wereld ben ik niet zo dol op reizen, dus het is voor mij niet “logisch” om de eerst volgende editie verder te reizen dan ons kikkerlandje voor Fashion Week. Bovendien heb ik natuurlijk geen internationaal blog, waardoor het minder toevoegt voor de site.

Foto’s door mij en Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties