logo
24 January 2014

Favoriete items van 6ks

Gepost in fashion

Na She InsideRomweOasapChoies en Udobuy kan ik nu nog een Aziatische webshop op mijn Aziatische webshop-lijstje zetten -niet dat ik zo’n lijstje heb, maar goed- want ik heb er weer één ontdekt. Via via vond ik de webshop 6ks en bovenstaande items zijn mijn favorieten. Je vindt ze hier:

Mintgroene sweaterCognackleurige truiGrijze jas Kobaltblauwe truiLila jasBlauwe jasFelgroene trui / T-shirt met konijn / Lichtgele sweater
Bij 6ks betaal je overigens, net als bij alle hierboven genoemde webshops, geen verzendkosten!

Zoals je ziet is het veel pastel (of misschien gewoon meer kleur in zijn algemeenheid) en zijn het veel jassen en truien die ik er tussenuit gepikt heb. Niet gek, dat zijn ook wel de drie dingen waar ik op dit moment qua kleding vooral ‘into’ ben. Ik was eerder helemaal niet dol op jassen, maar ik geloof dat ik een steeds grotere jassenliefde ontwikkel. Mijn liefde voor schoenen blijft echter nog altijd het grootste, maar schoenen verkoopt 6ks helaas niet.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties