logo
8 January 2014

Favorieten uit de nieuwe (lente)collectie van H&M

Gepost in fashion

Gisteren kreeg ik weer een nieuwsbrief van H&M, met daarin ‘918 nieuwe artikelen online’: H&M is haar webshop flink aan het “vol gooien” met lentecollectie. Leuk, ik heb er zin in!

Nu is het zo dat als er zoveel nieuwe artikelen tegelijkertijd online komen, dit vaak niet de meest bijzondere stuks zijn. De speciale items en collecties krijgen iets meer aandacht van H&M dan ‘918 nieuwe artikelen online’. Tussen die 918 nieuwe artikelen vond ik dan ook vooral de basics en de jaarlijks terugkerende items in een nieuw jasje. Maar hé: basics hebben we ook nodig!

Ik koos bovenstaande favorieten uit de 50 pagina’s op de webshop (poeh, dat was best een hoop!) die H&M heeft aangegeven met ‘Nieuwe artikelen’. Daar zaten gelukkig ook nog wat apartere Trend items bij, zodat je hierboven niet alleen maar basic t-shirts ziet.

Tussen mijn favorieten zie je vooral veel zwart (dat is nou eenmaal mijn favoriete basiskleur) en geel (mijn lievelingskleur, voor wie het nog niet weet). Ik ben heel blij dat geel tot nu toe dé kleur is in de lentecollectie van H&M Trend.

Wat zijn jouw favorieten van de nieuwe artikelen van H&M?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties