logo
12 January 2014

Givenchy Chained Boots look-alikes

Gepost in mijn outfitsHet is alweer lang geleden: weet je nog dat ik schreef over de Givenchy Chained Chelsea Boots? Ik ben super blij dat deze enkellaarzen bij meer mensen dan alleen bij mij aansloegen en dat er zodoende knock-offs op de markt zijn gekomen. Eén van die knock-offs is van mij en laat ik vandaag aan jullie zien!

Mijn knock-offs zijn van Kurt Geiger en zijn er ook in het zwart met gouden ketting, maar ik vond deze kleurencombinatie aparter. Mooier. En dat ze op deze manier minder een exacte kopie zijn van de Givenchy’s vind ik ook wel een fijne bijkomstigheid. Helaas zitten ze niet zo comfortabel als ik had gehoopt (ik ben bang dat ik te veel UGG’s aan heb gehad), maar ik denk niet dat ik ze daardoor in de kast zal laten staan.

Clockhouse by C&A zwarte fluffy trui (hier kun je een look-alike vinden)
Clockhouse by C&A fluwelen shorts (hier kun je een look-alike vinden)
Kurt Geiger burgundy chain boots (hier en hier kun je look-alikes vinden)
H&M Trend zwarte kruis oorbellen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties