logo
4 January 2014

Mijn eerste Lush producten

Gepost in beautyIk heb me vaak genoeg in een Lush winkel staan vergapen aan al die mooie kleuren, geuren en verpakkingen. Echter, als puntje bij paaltje kwam dan vond ik het bedrag dat ik moest betalen voor “een stukje zeep” toch te veel van het goede. In de webshop heb ik wel eens op het punt gestaan wat te bestellen, maar aangezien je daar €6,60 verzendkosten betaalt, was dát dan weer hetgeen wat me tegenhield.

Ik geloofde wel dat de prijzen het waard zijn hoor (omdat het vers is, etc.), maar ik moet gewoon van ver komen op huidverzorgingsgebied. Pas sinds mijn huidproblemen ben ik me enigszins gaan verdiepen in huidverzorging en bereid meer tot veel meer uit te geven voor iets wat echt goed is (zoals 100% organics). Maar nog steeds heb ik er soms moeite mee meer dan ‘goedkoop’ uit te geven aan iets dat je in eerste instantie “niet ziet” (zoals kleding of make-up, bedoel ik).

Lush fans weten ongetwijfeld dat er na Kerst sale start bij Lush (die nu alweer finito is helaas) en daar was ik dit keer als de kippen bij: ik wilde nu eíndelijk eens wat Lush producten proberen. Met een korting van -50% was het té aantrekkelijk. Omdat ik dus verre van een Lush expert ben ‘bestelde ik maar wat’ om vanzelf te ervaren wat me bevalt en wat niet. Nou, ik kan jullie vertellen: ik heb nog niets gebruikt, maar het bevalt me nu al. Alleen al het feit dat de zeep in een handdichtgeplakt (zelf verzonnen woord) zakje zit, erop staat wie het gemaakt heeft en voor wanneer je het moet gebruiken… zoiets voelt alsof iets met liefde is gemaakt. Dan heb je dus de geuren en de kleuren, maar ook de namen: ik heb nog nooit eerder een lipstick gehad die ‘Vrolijk’ heette. How nice!

Ik heb alles gefotografeerd, zoals je hierboven ziet, zodat de Lush fans onder jullie mij van commentaar kunnen voorzien. Wat vinden jullie van mijn productkeuzes? Zou je verder nog iets van Lush aan- of afraden?

P.S. Ik hoop ook dat jullie mij wat kunnen vertellen over hoe ik alles het beste kan bewaren. Het losse stuk zeep bijvoorbeeld, daar heb ik geen ervaring mee. En mag alles wel in de badkamer staan of bederft het daar sneller?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties