logo
5 January 2014

Mijn overknee laarzen

Gepost in mijn outfitsVanochtend liet ik jullie mijn favoriete schoenen van 2013 zien. Er zaten geen hakken bij. Ik heb ze heel weinig gedragen het afgelopen jaar en dat vind ik prima, want ik had er gewoon geen zin in. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds dol ben op hakken en soms zin heb om me super ladylike op ze te voelen. Deze overknee laarzen van Forever 21 vind ik zo classy en sexy (ik haat dat woord, maar goed) tegelijk: ik voel me er super ladylike op. Ik hoop dat ik ze vaak ga dragen, zodat ze bij mijn favorieten schoenen van 2014 gaan horen.

De laarzen zijn helaas uitverkocht, maar ik heb een paar andere budget overknee laarzen (onder de €60,- in de sale!) voor jullie opgezocht: River Island ASOS / Dorothy Perkins / Tamaris.

Clockhouse by C&A zwarte trui (hier kun je een look-alike vinden)
C&A zwart/witte broek (hier kun je een look-alike vinden)
Forever 21 overknee laarzen met hak (hier kun je look-alikes vinden)

P.S. De kritische kijker ziet dat de laarzen niet héél erg overknee zijn: alleen als ik mijn benen strek. Dat vind ik prima, het past wel bij de rest van dit model vind ik. Al lijkt het me ook te gek om een keer écht heel lange laarzen te hebben.

P.P.S. Voor de eveneens kritische kijker: deze foto’s zijn inderdaad gemaakt toen ik mijn oorpiercings nog wél had.

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties