logo
29 January 2014

Nike Rosherun

Gepost in mijn outfits

Ze zijn net iets minder stoer en hebben een net iets “zachtere” uitstraling dan Air Max: Nike’s Rosherun sneakers. Ik wilde al een tijdje een paar, maar de perfecte versie kwam niet voorbij. Die met legerprint vond en vind ik erg gaaf, maar lijken me bij veel outfits vrij druk. Deze khaki groene gaan natuurlijk ook in de legerrichting, maar dan zonder de print. Ze zijn te koop bij Karmaloop.

Het warme khaki van deze Rosheruns vind ik heel tof bij het frisse wit van de zool. Over wit met warme kleuren combineren schreef ik hier al.

Deze outfit is echt een beetje een post-Fashion Week attire: comfortabel en warm. Ik moet even omschakelen nu het vies koud voelt buiten (al vind ik de daarbij horende zon erg fijn): in mijn hoofd was het geloof ik al bijna lente. Is het al bijna lente?

Clockhouse by C&A zwarte coltrui (hier kun je een look-alike vinden)
ASOS zwarte culottes (kun je hier vinden)
Nike Rosherun via Karmaloop sneakers (kun je hier vinden)
French Connection witte pompom sjaal
C&A zwart leren jasje (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Divided zilveren met witte ring
Pieces grijze schoudertas (kun je hier vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties