logo
2 January 2014

The day after

Gepost in mijn outfits


 photo GIF1.gif


 photo GIF2.gif


Eén en twee januari zijn niet mijn favoriete dagen van het jaar. Tegen het einde van een jaar heb ik echt zin om aan een nieuw jaar te beginnen, maar als het dan eenmaal zover is denk ik vooral: nog een héél jaar, nog máánden winter, nog een héle lange januari… Na een december vol feestdagen, drukte, hectiek, gezelligheid is januari heerlijk rustig, maar ook heerlijk saai.

Twee januari voelt dan ook nogal als ‘the day after’, waarin ik me graag in mijn favoriete trui van deze winter en comfi sneakers hul. Een paar diertjes erbij en ‘the day after’ is zo vervelend nog niet.

Voor deze Adidas Gazelle’s viel ik als een blok toen ik ze bij Lucy zag (sorry: meeloper alert!). Gelukkig had (heeft!) Sarenza deze klassiekertjes, die me weer een stukje meer Adidas fan maken dan ik al aan het worden was. Voor de liefhebbers: ze zijn inmiddels in de sale.

P.S. Ook de jas (aanrader!) is in de sale!

Gina Tricot okergele trui met col (hier kun je een look-alike vinden)
Cheap Monday blauwe skinny jeans (hier en hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
Notion 1.3 donkerblauwe mantel (kun je hier vinden)
Adidas donkerblauwe Gazelle sneakers via Sarenza (kun je hier vinden)

Foto’s door mij en Jan Neman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Wat een leuke foto's! Die GIFs zijn ook leuk gedaan 🙂 Wat je zegt over 1 en 2 januari is echt heel herkenbaar. En januari is inderdaad maar een saaie maand. Gelukkig heb ik ook leuke dingen op de planning staan! Gelukkig 2014!

 • Manon van Rijsbergen

  Leuke foto's en gifjes van de hertjes aawh!

 • Geweldig lieve foto's met de diertjes! En happy new year! Op naar een nieuw jaar vol inspirerende outfitjes!

 • ik heb helemaal hetzelfde gevoel bij deze dag..

 • Januari is over het algemeen voor mij altijd een schoolmaand. Veel dingen af te ronden en in te leveren. Ik heb dan liever een gewone saaie maand haha 😉 Maar het is wel herkenbaar wat je zegt en de foto's zijn erg leuk!

  • ja, met een saaie maand hier en daar is ook niets mis vind ik hoor. ik verveel me niet, dus het is wel fijn dat het niet altijd druk en hectisch is :-).

 • inspiredbylifee

  wauw super mooie foto's!!!

 • Het nieuwe jaar begint altijd een beetje saai, maar gelukkig komt er daarna weer wat pit overal! JE outfit is trouwens leuk en aaah die geitjes zijn echt lief. Grappig dat je er een soort gifjes van gemaakt hebt! Happy new year! x

 • Mooie jas!

 • fashionourlove

  Leuke foto´s en GIFs! Echt tof gedaan! Januari is nu niet echt rustig voor mij omdat ik véél te doen heb voor school, helaas. Maar het is inderdaad wel een saaie maand, behalve dan dat ik er nog een paar verjaardagen in heb van vrienden en familie!

 • Ik vind vooral nieuwjaarsdag stom. Ik verveel me standaard, er is geen reet te doen maar ik ben dan ook gewoon altijd veel te lui om iets binnenshuis te doen. Vandaag vond ik wel tof, eindelijk weer wat ondernomen haha! Januari vind ik ook altijd wel een beetje een saaie maand, maar ook wel weer lekker. Geniet ervan!

  • tegen de tijd dat ik me kan realiseren dat het nieuwsjaarsdag is, is ie vaak alweer om. het is vaak toch een uur of 1 voordat ik op ben. als je dan ontbeten hebt, de rommel van de vorige dag hebt opgeruimd… dan valt er al niet veel meer te doen.

   • Ja die kans is er ook nog. 'Helaas' geldt bij mij: hoe laat ik ook naar bed ga (deze keer was het drie uur), ik word toch nooit veel later wakker dan half tien. Maar wat je zegt, het is gewoon nooit een heel succesvolle (wat bij mij gelijkstaat aan productieve/actieve) dag.

 • beyoutifool

  Leuke foto's 🙂 Bambi's!!!!!

 • Heeel leuk gedaan!

 • Mooie foto's en outfit!

 • Ahw, die hertjes zijn zo mooi! Nog een gelukkig nieuw jaar gewenst!

 • Femke

  Wat een mooie foto's! Heel gaaf dat ze zo bewegen!

 • Juubiee

  ahww deze keer waren 1 en 2 januari voor mij wel leuk want ik zat in NY! superr leuke hertjes met die bewegende fotos!

 • Anouk

  Leuke outfit en super leuke hertjes, wij hebben thuis ook een hertje!
  Het was ook niet mijn favo dag dit jaar, 2 januari.. Ik was alleen thuis, mijn vriend was weer terug naar Arnhem en ik heb de hele dag tegen m'n scriptie aan zitten te hikken.. ik kreeg niks gedaan 🙁