logo
7 January 2014

Timba’s first stroll (filmpje!)

Gepost in mijn outfits


Donkerbruine schoenen combineren vind ik altijd een beetje lastig (aangezien ik niet veel donkerbruin heb en ik het leuk vind iets in donkerbruin terug te laten komen), vandaar dat het even duurde voordat ik mijn Timberlands meenam op hun ‘first stroll’ en aan jullie liet zien in een outfitpost. Nu kan ik het gelukkig van mijn lijstje strepen (alsof dat een opluchting is, haha!).

Weer besloot ik om het donkerbruin met blauw te combineren. Ik blijf het een geweldige, clashy kleurencombinatie vinden: warm bruin met koel blauw.

Ja, alweer een filmpje! Het kwam even zo uit, maar verwacht ze niet vanaf nu om de twee dagen hoor: daarvoor vind ik filmen nog veel te moeilijk (maar ook leuk, want: nieuw en spannend).

Vero Moda kobaltblauw suède jasje (hier kun je een look-alike vinden)
River Island cognackleurige broek (hier kun je een look-alike vinden)
Timberland via Sarenza donkerbruine laarzen (kun je hier vinden)
C&A beige/bruine muts met pompom (hier kun je een look-alike vinden)
Primark beige mantel (hier kun je een look-alike vinden)

Gefilmd door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties