logo
24 January 2014

Vlog: Fashion Week outfit, Adidas Stan Smith’s en meer

Gepost in fashion, persoonlijk


Mijn tweede vlog is een feit! Ik vind het echt leuk, geloof ik: vloggen.

Deze vlog is er één met iets meer blunders, met iets te veel niet-rechtenvrije muziek, met hier en daar slechte overgangen en met soms nogal amateuristisch geluid, maar to be honest: ik vind het wel wat hebben. Natuurlijk hoop ik dat ik me op alle vlog-punten nog ga verbeteren in de toekomst, maar doordat het geen perfect filmpje is, is het des te meer ‘echt’ en spontaan. Toch?

Wat je ziet op de vlog is waar ik me afgelopen dinsdagmiddag mee bezig hield. Enjoy!

P.S. De outfit foto’s die ik maakte staan morgen online! Stay tuned 😉

Foto’s en filmpje door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties