logo
12 February 2014

Eindelijk heb ik een gele jas!

Gepost in mijn outfits

Aangezien geel mijn lievelingskleur is (joh!), wil ik al ongeveer mijn hele leven een gele jas. Zo graag dat ik er jaren geleden eens één heb gekocht die veel te groot was, omdat mijn eigen maat er niet meer was. Bij die van TOPSHOP viste ik laatst helaas net buiten het net, maar toen H&M Trend voor dit seizoen met deze mooie gele jas kwam, was ik er gelukkig wél op tijd bij.

Ik weet trouwens niet wat dat is met mode, maar ik heb vaak het gevoel dat als een outfit strak is qua stijl (niet qua pasvorm dus), deze ook gelijk zwart, wit en/of grijs is. Ik vond het leuk om eens te laten zien dat een outfit die strak is qua belijning (zoals deze vrij vierkante jas en de rechte pijpen van mijn broek), alsnog een hoop kleur kan bevatten.

Wat ik helemaal vergeten was: deze slip on’s! Die hadden definitely in mijn ‘favoriete schoenen van 2013’ filmpje gemoeten!

Oh, en ben ik gekrompen? Ik kan me niet herinneren dat deze broek zo lang was (of ik zo klein dus).

Clockhouse by C&A zwarte coltrui (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Trend gele jas (kun je hier vinden)
ASOS geruite broek (hier kun je een look-alike vinden)
ZARA zwarte harige slip on’s (hier kun je look-alikes vinden)
Dior lipstick in ’014 Rouge Dolce Vita’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties