logo
11 February 2014

Face of the day met o.a. CK One Color Shine lipstick in ‘510 spiked’

Gepost in beauty

Toen ik vorige week mijn nieuwe CK One Color Shine lipstick probeerde samen met mijn Face Stockholm Lip Fix, kreeg ik een heel romige, soort van oudroze kleur die me gelijk glamour associaties bracht. Ik kreeg er zin door om me uit te leven met een ‘full face’ look en zoals je kunt zien is dat gelukt!

Ik hoefde die dag in principe niet de deur uit gelukkig, want ik had me er echt niet gemakkelijk bij gevoeld om zo, toch vrij over de top in de make-up, naar buiten te gaan (dat vind ik persoonlijk echt véél ongemakkelijker dan zonder make-up de straat op gaan). Toen ik wél de deur uit ging heb ik alles er dan ook afgehaald, wat ik dan wel weer erg zonde vond. Maar ja, fortunately I still have the pictures!

Als ik weer een ‘face of the day’ ga plaatsen (dit is mijn eerste ooit volgens mij!), dan zal het iets draagbaarders zijn. Iets wat ik ook echt gedragen heb en dan bedoel ik langer dan een half uurtje. Voor nu dus een ik-had-zin-om-me-uit-te-leven-met-make-up-aftrap.

Wat heb ik gebruikt?:

– NYC Smooth Skin Perfecting Primer, shade 684
– MAC Studio Fix Fluid foundation, NW10 (kun je hier vinden)
– CK One 3 – 1 concealer, 2 light/medium (kun je hier vinden)
– Catrice All Matt plus shine control powder, 010 transparant
– Catrice lash/brow designer
– HEMA eyebrow pencil, 11
– RiRi hearts MAC Bad girl gone good powder blush
– NYC Big bold volume by the lash mascara
– Too Faced Shadow Insurance (kun je hier vinden)
– Urban Decay Naked 3 palette (kun je hier vinden)
– Illamasqua Precision Ink, Havoc (kun je hier vinden)
– Face Stockholm Lip Fix
– CK One Color Shine lipstick, 510 spiked
– Model in a Bottle Original Formula make-up setting spray (kun je hier vinden)P.S. De Suz shop is weer aangevuld! Zit er iets voor je bij?

 Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties