logo
22 February 2014

Face of the day met o.a. Lancôme L’Absolu Velours Lip Gloss

Gepost in beauty

Het is een hele mond vol, deze lipgloss (daarom heb ik het kleurnummer en de naam ook maar achterwege gelaten in de titel), maar dat ie er mag zijn is zeker. Ik weet dat alles wat donkerder is dan rood op de lippen minder populair is dan roze, nude of koraalkleur en ik hoop daar in mijn uppie een klein minibeetje verandering in te brengen. Want paars, bruin en donkerrood kunnen zo mooi zijn! Deze ‘Velours de Violine’ tint is daar een perfect voorbeeld van.

Deze L’Absolu Velours Lip Gloss heeft een kleine gebruiksaanwijzing en die luidt vooral: niet te veel aanbrengen. Doe je dit wel, dan gaat de lipgloss uitlopen als een tierelier en brengt deze vlekkerig aan. Het is niet de eerste keer dat ik dit opmerk bij een high end lipstick of gloss. Eén van de grote verschillen tussen high end en budget lipproducten vind ik dan ook altijd: bij budget producten moet je soms blíjven smeren om een “diepe” kleur en dekkend resultaat te krijgen, terwijl je bij high end al met één smeer te veel kunt smeren.

Op de oogleden heb ik alleen een oranjebruin oogpotlood gebruikt. De warme tint vind ik een mooi contrast geven met de koele tint van de lipgloss. Ook past de oranjebruine tint mooi bij mijn haar. Bij zwarte oogpotlood draag ik graag zwarte mascara, maar gebruik ik lichtere kleuren op mijn ogen, dan vind ik zwarte mascara daar vrij hard bij afsteken. In dit geval heb ik daarom een khaki tint op mijn wimpers gebruikt, dat vind ik een betere match met de warme kleur van het oogpotlood.

Wat heb ik precies gebruikt?NYC Smooth Skin Perfecting Primer, 684
MAC Studio Fix Fluid foundation, NW10 (kun je hier vinden)
Yves Saint Laurent Touch Éclat concealer, 2 (kun je hier vinden)
Catrice All Matt plus shine control powder, 010 transparant
Essence Blush Up! blush, 10 Heat Wave
Catrice Made to stay Inside eye highlighter pen, 010 In the mood for nude
Catrice eyebrow filler, 010
HEMA eyebrow pencil, 11
Illamasqua fine pencil, Uncanny (kun je hier vinden)
Lancôme L’Absolu Velours Lip Gloss, 493 Velours de Violine (kun je hier vinden)
Chanel Khaki Bronze Le Volume de Chanel mascara


P.S. Je kunt op de foto’s klikken om ze wat groter te zien.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties