logo
19 February 2014

Face of the day met o.a. Lime Crime Velvetine in ‘Suedeberry’

Gepost in beauty

Ik heb één Lime Crime Velvetine lip stain en die vind ik ronduit geweldig. Hij brengt heel fijn aan, blijft heel goed zitten en heeft een hele matte finish (ik houd net zo goed van een glanzende finish, maar een matte finish vind ik óók erg mooi). Met deze Velvetine creëer ik een rode-lippen-look die nét iets minder klassiek is dan wanneer ik een rode-lippen-look draag met een intense, dieprode kleur. Deze ‘Suedeberry’ tint is namelijk een stuk frisser en lichter dan een dieprode kleur. Ook nu geldt: een intens rode kleur vind ik prachtig, maar een wat meer oranje, paarse of bruinrode en een donkerrode of juist lichtrode kleur kan ik óók erg mooi vinden. Ik houd gewoon van alle afwisseling die er mogelijk is!

Wat heb ik gebruikt?

– MAC Studio Fix Fluid foundation, NW10 (kun je hier vinden)
– Catrice All Matt Plus shine control powder, 010 transparant
– HEMA eyebrow pencil, 11
– Bourjois Khôl & Contour eye pencil, 72 noir expert (kun je hier vinden)
– Illamasqua Gleam blush, Supernatural (kun je hier vinden)
– Lime Crime Velvetine lipstain, Suedeberry (kun je hier vinden)
– Chanel Le Volume mascara, 10 (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties