logo
14 February 2014

I love rosé

Gepost in mijn outfits

…de kleur dan hè. Niet het drankje.

Zie hier een selectie van de rest van de foto’s die ik maakte met Natide. Zoals ik al schreef hadden we niet de ideale omstandigheden, waardoor ik geen staand totaalbeeld heb, maar jullie krijgen een idee van wat ik droeg: vijftig tinten zwart en veel rosé details. De Bullboxer laarzen zijn er ook met zilveren hardware, maar rosé vind ik dan toch een stukje origineler. Wat ik verder draag?

Arrogant Minnie zwarte leatherlook blouse (kun je hier vinden)
Only zwart suède gilet met rosé hardware (hier kun je een look-alike vinden)
Pieces grijze jegging (hier kun je een look-alike vinden)
H&M bruine riem met rosé gesp
Bullboxer taupe enkellaarzen met rosé hardware (kun je hier vinden

Foto’s door Natide Ooink

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties