logo
3 February 2014

Inspiratie voor het dragen van pastel in de winter

Gepost in fashion

Als ik één trend dé trend van deze winter zou moeten noemen, dan zou ik zeggen ‘pastel’. Ik ben dol op snoepkleurtjes, maar ik geef toe dat pastel geen hele makkelijke wintertrend is: pastelkleuren verwacht je immers eerder in het lente/zomer seizoen. Ik vind pastel in de winter dan ook vooral mooi als het om dikke truien of jassen gaat: zo zie je er winters uit, maar oog je een stuk ‘frisser’ dan dat je standaard wintertinten draagt.

Mocht je pastel deze winter nog willen proberen, maar niet goed weten hoe: zoals je ziet heb ik een berg inspiratie voor je verzameld. Veel outfitplezier!

Bronnen foto’s:

The Chriselle Factor / A portable package / ELLE / Style Heroine / Vanessa Jackman / Stephanie Sterjovski / tumblr / Bittersweet colours / Hel Looks / The Daileigh / Fashion Cognoscente / Let’s talk about fashion! / Ring My Bell / Sirma Markova / Polienne

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Jaaa mooi <3 Ik vind het om de een of andere reden ook wel heel winters hoor, misschien omdat het vaak koele kleurtjes zijn zoals ik eerder al eens vertelde. Zeker als het van een dikke stof is vind ik het echt super winters! Grappig trouwens dat op de een en twee na laatste foto's beide dames gele hakken aan hebben. En oh ik vind dat zó cool, barbieroze lipstick bij een donkere huid.

 • Didi

  Ik vind het ook heel mooi! die tweede foto vind ik een beetje vaag.. zat er net naar te kijken, maar ik vind alles zo uit verhouding. vind het er gewoon beetje gek uitzien. Die gele hakken erbij zijn freezzzzing, maar o zo leuk.

 • love dat poederroze 😀

 • Prachtig!

 • dailynailsart

  Leuke combinaties! Ik houd wel van pastel kleuren.

 • Wat een leuke outfits zitten ertussen.

 • Anouk

  ik vind die eerste outfit echt heel mooi! 🙂 Ik draag zelf bijna geen pastel want ik vind niet dat die kleuren mij echt flatteren ofzo..

 • fashionourlove

  Ik ben het helemaal met je eens! Mooie inspiratie ook!

 • LOVE

 • juubiee

  ooh ik vind ze allemaal leuk, deze outfits. Ik heb roze in combinatie met geel weer ontdekt:)