logo
2 February 2014

Jean Paul Gaultier’s Classique limited edition voor lente 2014

Gepost in beauty

Jean Paul Gaultier’s ‘Classique’ was mijn allereerste “echte” parfum en zal daarom altijd bijzonder voor mij zijn. Ik heb Classique al een tijdje niet meer en dus stond ook Classique, samen met een boel andere parfums, op mijn wishlist.

Stond, inderdaad. Tot deze week. Ik mag jullie namelijk Classique’s nieuwe jasje laten zien voor de lente van 2014: de flacon is een een prachtige, doorzichtige met een hanger aan een ketting eromheen. Een ketting die je om de flacon kunt laten hangen, maar ook kunt dragen.

Dit parfum is hét pareltje geworden van mijn parfumcollectie, sinds ik ‘m heb. Ik houd van strakke flacons zoals die van Replica, maar ik vind een flacon in meer barokstijl (waar deze limited edition flacon nu extra naar neigt door de ketting) ook erg mooi. Het is maar net hoe mijn pet staat op een dag.

Het parfum Classique wordt één à twee keer per jaar als limited edition uitgebracht. De limited edition voor lente 2014 is geïnspireerd op Jean Paul Gaultier’s nieuwste campagne.

Classique’s limited edition voor lente 2014 is een eau de toilette, is verkrijgbaar vanaf maart en kost €95,38 voor 100 ml.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties