logo
8 February 2014

Lenteblousjes en winterwanten gaan prima samen

Gepost in mijn outfits

…wat mij betreft. Wanten zijn overigens meestal voor de winter, maar dat terzijde. Alliteratie is leuk.

Zoals je ziet zijn deze wanten echt húge. Het eerste wat mijn vriendje zei toen hij ze zag, was dan ook: ‘zijn die niet veel groot?’. Nope, ze zijn gewoon heel. erg. dik.

Hoewel deze outfit vol zit met tegenstrijdigheden, vind ik dat eigenlijk wel heel erg leuk. Ik bedoel: het weer was ook nogal tegenstrijdig deze week, niet? We gingen van lente (zon!), naar winter (sneeuw!), naar herfst (regen!).

Het is overigens niet zo dat ik dit echt zo gedragen heb. Binnen had ik natuurlijk mijn wanten en sjaal af en buiten droeg ik er nog een jas overheen, maar ik vond dit er zo wel grappig uitzien. Plus ik wilde graag mijn sjaal en wanten laten zien, maar mijn zwarte faux fur jas past niet zo goed bij deze outfit. Dus dan maar zo.

Terwijl ik op mijn vanHaren hakjes liep realiseerde ik me hoe weinig ik hakken aan heb gehad de laatste tijd (dat wist ik al wel, maar toch…). Opeens voelde het als een work out, de hele dag op hakken lopen. En deze zijn echt láág voor wat ik hakken noem. Misschien moet ik mezelf weer eens uitdagen palen aan te trekken, zodat ik het hakken lopen niet verleer. Of misschien ook niet.

H&M Divided mintgroene blouse met bloemenprint (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Trend bomberjack met bloemenprint (hier kun je een look-alike vinden)
Cheap Monday skinny jeans (hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
vanHaren mintgroene enkellaarzen (kun je hier vinden)
Topshop faux fur mosterd sjaal en wanten (de sjaal kun je hier vinden)
The New Black Christina Rinaldi Nobel Spirits nagellak (kun je hier vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties