logo
2 February 2014

Mijn favorieten uit ZARA’s nieuwe collectie

Gepost in fashion

ZARA’s collectie voor de huidige winter was niet écht mijn ding. Te strak (qua stijl, niet qua pasvorm), te weinig kleur, te vierkant… er was weinig waar ik wild van werd (de lichtblauwe jas is een uitzondering; uitzonderingen waren er zeker wel). Dat vond ik overigens helemaal niet erg, want ik vind ZARA best prijzig en ik zit niet te wachten op het (nog meer) adoreren van dingen die ik niet kan betalen.

Wellicht dat dat laatste aankomende zomer toch wel degelijk gaat gebeuren. De zomer duurt nog lang, maar ik zie nu al veel items uit ZARA’s collectie die me aanspreken. Waarom nu wel? Omdat de collectie veelzijdiger en kleurrijker is. In de winter zag ik bij ZARA veel van hetzelfde, voor de zomer heb ik het gevoel dat ZARA meer verschillende stijlen naast elkaar aanbiedt en dat kan ik waarderen.

Dat een gele jas tussen mijn favorieten zit is ondertussen geen verrassing meer, met mijn liefde voor geel. Ook de top (ZARA noemt het een jurk, maar in mijn wereld is het toch echt een top) behoeft dus geen uitleg. De ‘aqua’kleurige jas zal niet uit de lucht kunnen vallen, aangezien ik al een paar keer geschreven heb dol te zijn op pastel op het moment.

De slippers? Misschien dat je verrast bent dat ik voor de slippers heb gekozen, omdat je ze zelf heel lelijk vindt (ik kan me tenminste voorstellen dat veel van jullie ze lelijk vinden). Mijn vriendje zei echter gelijk: ‘Echt wat voor jou!’, toen hij ze over mijn beeldscherm voorbij zag komen en natuurlijk heeft hij daar, naar vier jaar samen zijn, gelijk in. I totally love ’em!

Bekijk alle items uit ZARA’s nieuwe collectie, inclusief bovenstaande, hier. Je kunt klikken op de afbeelding om ‘m groter te zien.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties