logo
19 February 2014

Mijn fluffy vest van Twinkeltje.nl

Gepost in mijn outfits

Fluffy vesten en jassen, je ziet ze ontzettend veel deze winter. Ik ben dol op alle kleding die zacht, harig en/of fluffy is en ik ben dus niet de enige.

Bij Twinkeltje.nl vind je verschillende fluffy vesten die heel betaalbaar zijn. Ik heb zelf dit model met rits in veilig zwart. De knal- en zachtroze versie van het vest vind ik ook erg leuk, maar een zwart vest kon ik nog goed gebruiken, vandaar dat ik voor de meest praktische “kleur” heb gekozen.

Twinkeltje.nl is een aanrader als je eens niet bij de ketens wilt shoppen, maar wel kledingstukken in de trends van het seizoen wilt zonder veel geld kwijt te zijn. De collectie wordt wekelijks aangevuld en bij een bestelling vanaf €50,- is verzending gratis. Mocht je liever offline winkelen, dan kan dat in de Helftheuvelpassage en op het Rivierenplein in Den Bosch.

Mijn favoriete items uit de huidige Twinkeltje.nl collectie zijn deze witte blouse, deze trui met fringes, deze rode blouse en mijn fluffy vest natuurlijk. Wat zijn jouw favorieten?– Dit is een gesponsord bericht-

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties