logo
26 February 2014

Nails of the day: Essence Nail Art Special Effect Topper, 22 black dress and white tie

Gepost in beauty

Een beetje verwarrend: er staat ‘101 dalmations’ op de dop van deze lak om aan te geven wat voor effect de lak heeft/geeft, maar de lak heeft geen náám die vernoemd is naar dalmatiërs, maar naar black tie. Snap je het nog?

Als ik mag kiezen heb ik liever dalmatiërs dan een black tie: ik schreef al eens dat ik een crush op de hondenprint heb en dus vind ik het geweldig dat ik dalmatiërs nu op mijn nagels kan dragen! Een soort van dan…

Deze Nail Art Special Effect Topper heb ik omgeruild met de Gel Topcoat, die je kon zien in mijn shoplog. Ik draag ‘m hier met H&M White eronder; een oude, maar heel fijne witte nagellak die na deze lakbeurt helaas echt te oud was om nog een keer te gebruiken. Eroverheen draag ik twee dikke lagen van de 101 Dalmations effect topper, zodat er lekker veel glitters op mijn nagels zouden komen. Ik word er blij van en dat voor maar €1,89 voor de topper, die ‘gewoon’ verkrijgbaar is bij Kruidvat!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties