logo
21 February 2014

Nails of the day: OPI Bossa nova me around

Gepost in beauty

De OPI Brazil collectie vind ik echt fantastisch! Oké, dit is iets wat ik vast nog vaker ga zeggen over nagellak. Ik kom immers niet heel vaak nagellak tegen waarvan ik denk: ‘bah, wat lelijk!’, het is meer de kwaliteit of substantie die me eventueel niet aanstaat.

OPI lakjes ken ik niet anders dan van goede kwaliteit en dus let ik bij nieuwe collecties eigenlijk alleen nog maar op de kleuren, finishes en dekking. Uit de OPI Brazil collectie vind ik de gele (natuurlijk!), de oranje, de koraalrode én de nude tint uit de OPI Brazil collectie mooi… actually I love it all!

De nude tint, Bossa nova me around, laat ik vandaag aan jullie zien. Wat een prachtig neutraal lakje is dit. Ik weet dat ik meer bekend sta als het kleurrijke type en dat bén ik ook, maar met nude nails kan ik me ontzettend classy voelen en daar wissel ik dus graag mee af.

OPI lak kost in Nederland €13,95 per stuk en is offline te koop bij deze verkooppunten.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties