logo
14 February 2014

Nails of the day: OPI Warm me up

Gepost in beauty

Is ie nou donkerbruin,- taupe, -groen of -goud? Afhankelijk van het licht denk ik steeds iets anders.

Ik ben dol op onbestemde lakjes als deze. Hoewel mijn hoofd eerlijk gezegd iets meer bezig is met pasteltinten dan met ‘donker met shimmer’ op het moment, heb ik mezelf min of meer gedwongen nog even ‘winter’ op mijn nagels te dragen. Als ik nu al aan de lichtje kleurtjes begin, dan ben ik ze in april al zat namelijk. Let’s see hoe lang ik het volhoud.

Deze OPI lak komt uit de Mariah Carey Holiday collectie die vorig jaar november is uitgebracht. Mijn nagels waren in november niet charmant genoeg voor nagellak, dus ik heb nog wat shimmer in te halen van toen. Mocht je ook interesse hebben in de lak: hij is nu in de sale.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties