logo
7 February 2014

Nails of the day: The New Black The Digital Underground Christina nail art

Gepost in beauty

Eerder deze week liet ik al een The New Black lak zien. In die post vertelde ik nog niet dat The New Black een merk is dat vooral ook erg gericht is op nail art. Vandaar wellicht ook dat alleen hun nagellaksetjes namen hebben en niet hun afzonderlijke lakjes: het is niet zozeer de bedoeling ze afzonderlijk te gebruiken, maar juist in combinatie met elkaar. De Facebook pagina van The New Black laat dat goed zien.

Eén van de The New Black setjes die ik heb bestaat o.a. uit een flesje zonder lak, maar met kleine studjes. Met die studjes ben ik aan de slag gegaan en voor het wist had ik een bescheiden nail art als resultaat. De grijze lak, lakte net als de koraalkleurige lak, voorbeeldig. Bij het aanbrengen van de studs was ik bang dat ze nog geen uur zouden blijven zitten, maar geseald met een top coat hebben de studs een dag perfect gehouden. Wellicht langer als ik heel voorzichtig had gedaan, maar hé: ik wil niet leven in dienst van mijn nagels.

Deze grijze lak en studs komen ook uit een The Digital Underground Christina setje, maar een andere dan die ik dinsdag liet zien. Begrijpen jullie het nog? Ook deze set kost €32,95 en kun je hier vinden.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties