logo
1 February 2014

Nieuwe kleuren All Stars voor de zomer

Gepost in fashionIk kijk (onder het mom van ‘werk’ natuurlijk, dat begrijp je), regelmatig even bij het kopje ‘Nieuwe collectie’ van Sarenza. Gisteren zag ik dat daar nieuwe All Stars tussen staan. Ik werd gelijk helemaal enthousiast van al die vrolijke kleuren, die echt stuk voor stuk mijn ding zijn. Lila, beige, limegroen, kobaltblauw, oranje en zalmkleur: ik wil ze allemaal wel! Ook de mintgroene zijn nieuw. Eerdere seizoenen waren er al mintgroene All Stars, maar deze zijn volgens mij iets groener en iets minder blauw.

Alle kleuren zijn er in zowel de hoge als de lage versie. Just so you know!

P.S. De Suz shop is geupdate! Ik hoop dat jullie er weer gaan kijken.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties