logo
17 February 2014

Nike Flight 13

Gepost in mijn outfits

Het regent Nikes, Adidassen (wat een lelijk woord!) en New Balances (nog lelijker!) aan mijn voeten de laatste tijd and I’m not complaining.

De Nike Flight modellen zie ik een stuk minder in het straatbeeld dan het Rosherun model van Nike. Terwijl ik de modellen even vet vind! Heel anders allebei (de Rosherun is wat eleganter, meer een “schoentje”, de Flight is écht een sneaker), maar beiden kan ik goed waarderen. Je vindt deze Nike Flight 13’s bij Sarenza. Ik vind deze Flight variant daar ook echt Te. Gek., maar die worden helaas niet in mijn maat gemaakt.

Ik droeg deze outfit afgelopen zaterdag naar de HuisHoudbeurs (waar binnenkort een vlog over online komt). Niet heel bewust, maar wel een beetje onbewust koos ik die dag voor een echte stoere outfit in plaats van HuisHoudtuttig. De HuisHoudbeurs wil graag verjongen (vandaar ook dat ik er was), dus ik had mijn goede daad voor het weekend weer verricht door mijn steentje daaraan bij te dragen met mijn outfit.

Het is officieel nog steeds hartje winter, maar ik had het de hele dag warm. Aan het einde van de dag, toen ik mijn beanie afdeed, ontdekte ik waarom: de beanie is echt ontzéttend warm. Net of je permanent een elektrische deken over je hoofd hebt.

Mango zwart/wit gestreepte trui (hier kun je een look-alike vinden)
C&A zwart leren bikerjack (hier kun je een look-alike vinden)
Cheap Monday skinny jeans (hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
Nike Flight 13 via Sarenza zwart/witte sneakers (kun je hier vinden)
H&M Trend lichtroze chunky beanie (hier kun je een look-alike vinden)
OCC Lip Tar in ‘Vapid’ lipstick
OPI nagellak in ‘Push And Shove’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties