logo
3 February 2014

Ook ik waag me aan de ogenprint

Gepost in mijn outfits

“Ogenprint”: het klinkt een beetje creepy en dat is het eigenlijk ook. Het ‘I’ll be watching you’-gevoel is vrij groot met een sweater als deze. Toch vind ik de ogenprint erg leuk omdat het echt even iets ánders is. Bloemenprints komen en gaan, net als dierenprintjes en grafische printjes. Een ogenprint heb ik echter tot dit seizoen nog nooit eerder gezien als trend, volgens mij. Een trend met dank aan KENZO, die naast de sweaters met tijgerkoppen ook de ogen populairder dan populair wist te maken. KENZO kan ik echter niet betalen, dus waar je naar kijkt is een knock-off van She Inside. Je vindt ‘m hier.

Als ik deze foto’s zie is het eerste wat ik denk: give a girl the right shoes and she can conquer the world. Hakken waren een welkom uitstapje van al het comfortabele schoeisel dat ik de laatste tijd heb gedragen.

She Inside witte sweater met zwarte ogenprint (kun je hier vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je alle New Look discobroeken vinden)
H&M Divided zwart/witte peeptoe hakken met platforms
MONKI zwarte faux fur jas (hier kun je een look-alike vinden)
H&M zwarte wollen flaphoed (hier kun je een look-alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties