logo
16 February 2014

Shoplog met Essence en Catrice make-up

Gepost in beauty


Ik had al héél lang geen Essence en Catrice make-up (te koop bij Kruidvat en Trekpleister) meer gekocht en vond de assortiment update voor het voorjaar van deze beautymerken een goede aanleiding dit weer eens te doen.

In mijn shoplog vind je zowel nieuwe als oudere Essence en Catrice producten. Ik heb de producten niet close-up laten zien, dus als je benieuwd bent naar een product en er meer over wilt lezen en zien laat dat dan vooral weten! De producten waar jullie het meest benieuwd naar zien wil ik namelijk binnenkort in een ‘Face of the day’ of ‘Nails of the day’ proberen te verwerken. ‘Proberen’, omdat er nog veel is wat ik jullie de komende tijd wil laten zien (zowel op mode- als beautygebied), dus er is een kleine wachtrij op het moment.

Veel kijkplezier en een hele fijne zondag!

Filmpje door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties