logo
20 February 2014

Stella Mc Cartney’s chunky boots look-alikes

Gepost in fashion

Voor deze winter kwam Stella McCartney met de ‘chunky’ schoenen die je op de linker foto ziet. Ik heb ze ook wel ‘monsters’ genoemd zien worden op internationale modeblogs, omdat ze zo grof zijn en gewoon een beetje “monsterlijk” (whatever that might be) ogen. Hoe dan ook vind ik ze te gek: apart, maar toch ook draagbaar. Zeker als je ze nog iets draagbaarder maakt.

Dat heeft Nelly gedaan. Zij komen voor komend voorjaar met de rechter schoen, afgekeken van de zwart/witte chunky boots die Stella maakte. De zwart/witte enkellaarzen van Nelly zijn echter net iets minder chunky dan the real deal en daarmee draagbaarder. En niet te vergeten: betaalbaarder.

Zou jij ze dragen, schoenen met ‘tractorzolen’ zoals Stella ze bedacht heeft? Of zijn deze chunky schoenen, draagbaarder gemaakt of niet, totaal niet jouw ding?

P.S. Later zag ik dat de Nelly enkellaarzen er ook in compleet zwart zijn. Je vindt ze hier.

Bron linker foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties