logo
9 February 2014

Win Nike Rosherun sneakers naar keuze!

Gepost in fashion

Over Rosheruns gesproken: ik mag een paar Rosherun sneakers van Karmaloop.nl naar keuze weggeven! Tof hè? Lees gauw verder!

Karmaloop.nl is één van mijn favoriete (sneaker)webshops geworden omdat ze vaak nét wat andere modellen hebben dan andere webshops en omdat ze niet bang zijn voor een uitgesproken assortiment. In een tijd waarin ik veel van hetzelfde zie, kan ik dat erg waarderen. Wat ik ook erg kan waarderen, is dat Karmaloop.nl sinds kort iDeal als betaalmethode accepteert, wat natuurlijk handig is voor ons Nederlanders.

Op dit moment heeft Karmaloop.nl drie Nike Rosherun modellen voor vrouwen online staan, die je hier kunt bekijken. Als je een paar Rosheruns wint dan mag je een paar kiezen uit de paren en maten die op dat moment beschikbaar zijn. Dat kunnen er meer of minder zijn dan op dit moment, dat is nu niet te zeggen. Wel is te zeggen dat als je wint, je in ieder geval een paar toffe sneakers rijker bent.

Om op de hoogte te blijven van het assortiment en nieuwtjes rondom Karmaloop.nl, kun je hen volgen op Twitter en Facebook. Zo weet je het in ieder geval als eerste wanneer er nieuwe (Rosherun) modellen aan de webshop zijn toegevoegd.

Wat je moet doen om te winnen is simpel: like de Facebook pagina van fashionisaparty.com en laat een reactie achter waarin je schrijft dat je mee wilt doen en dat je de pagina geliked hebt.

Verder waardeer ik het als je deze actie voor mij wilt liken en delen op bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Bloglovin.

Heel veel succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 23 februari 2014. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Wanneer je wint mag je op dat moment een paar Nike Rosherun sneakers uitkiezen uit de modellen en maten die op dat moment op voorraad zijn (je keuze hoef je dus nog niet in je reactie hieronder door te geven). Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Bron Rosherun tekening.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties