logo
4 February 2014

Zichtbaar maar subtiel sokken in je outfit verwerken

Gepost in fashion

Sommige sokken zijn toch te leuk om te verstoppen? Dat vind ik in ieder geval wel! Toch draag ik bijna nooit zichtbaar sokken met een kleur of printje (eerder deed ik het wat vaker, hier bijvoorbeeld). Het past niet meer zo bij mijn stijl tegenwoordig, al begon ik daar toch weer aan te twijfelen toen ik bovenstaand meisje zag.

Ze heeft niet voor kleurrijke sokken gekozen, maar wel voor stippen. Doordat haar outfit uit weinig kleur bestaat en redelijk serieus is, zijn de sokken een leuk, gek (maar dus niet té gek) detail. De juiste sokken voor een outfit als deze heb ik nog niet, maar ik ben wel geïnspireerd. Jij?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties