logo
1 March 2014

Acht gekleurde biker jasjes

Gepost in fashion

De tijd dat biker jacks vooral zwart, bruin en hooguit beige waren is echt voorbij: ik zie steeds meer gekleurde biker jacks. Zeker nu het voorjaar er weer aankomt.

Fijn aan jasjes als deze: in het najaar en in de winter draag je ze als ‘binnenjasje’, in de zomer kun je ze ook als ‘buitenjas’ dragen. Ik zou een geel biker jack niet als vervanger zien van een zwarte (want die laatste is natuurlijk een stuk praktischer), maar ik zou me ook zeker niet gelijk laten weerhouden door de felle kleur van een gekleurd biker jasje. Zolang het jasje effen is zul je hem alsnog alle kanten op kunnen combineren. Als je niet bang bent voor een beetje kleur tenminste!

Bovenstaande bikerjasjes vind je hier (v.l.n.r.): geel leather look jasje groen leren jasjelila neoprene jasje geel leren jasje lichtblauw leren jasje blauw leather look jasje rood leather look jasje mint leather look jasje.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties