logo
11 March 2014

Dit droeg ik op de eerste lentedag van het jaar

Gepost in mijn outfits

Zaterdag 8 maart 2014 mag van mij betiteld worden als de eerste échte lentedag van 2014. Het was ook de eerste dag dit jaar dat ik een zonnebril droeg (ik moest ‘m afstoffen, eerlijk gezegd).

Nederland kan opeens heel buitenlands aandoen als het mooi weer is, vind ik. De maxi jurken gaan aan, de divabrillen gaan op en de terrasjes zitten vol. Voor je het weet, lijkt het net of je niet in Arnhem, maar in Italië bent. Lijkt dat op deze foto’s niet zo?

Nu even over van het prachtige weer naar mijn outfit. Ik draag hier Reebok sneakers uit de Alicia Keys collectie en oh, wat vind ik ze gaaf! Het geel gaf daarbij zeker weten de doorslag. Je vindt deze sneakers, ook in andere kleurencombinaties, bij Sarenza. Ze raken al uitverkocht, dus chop, chop, chop als je ze ook wilt hebben.

De outfit is nog niet heel lenteachtig, maar ik vind het persoonlijk ook nog geen weer om met blote armen en/of benen rond te lopen. Blote armen ‘draag’ ik wel als ik op het warmste moment van de dag vol in de zon zit, maar loop ik in de schaduw in de stad (zoals hier), dan ben ik blij dat ik een jasje aan heb. Door de pop of colour van mijn lippen en sneakers heb ik gelukkig toch wat lentegevoel toe kunnen voegen aan deze outfit. Ik vind het echt een hele toffe look geworden. Eén van mijn favorieten van dit jaar tot nu toe.

Wat vind jij?

Vero Moda witte blouse (hier kun je een look-alike vinden)
C&A zwart leren biker jack (hier kun je een look-alike vinden)
ZARA witte skort (hier kun je een look-alike vinden)
A. Keys Court Reebok via Sarenza sneakers (kun je hier vinden)
Pieces zwarte leren shopper (hier kun je een look-alike vinden)
H&M zwart/witte cat eye bril (hier kun je een look-alike vinden)
OCC Lip Tar lipstick in ‘Hoochie’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties