logo
1 March 2014

Februari in mobile photos

Gepost in persoonlijk

Op 1 februari was ik in dit bijzondere huis aan de Keizersgracht.…’s avonds kookte ik dit voor de hele familie.Een nogal vage foto van een lege navel: deze maand haalde ik mijn navelpiercings eruit. Het rode onder mijn navel is een dikke bult (die inmiddels gelukkig weg is): het eruit halen was dus hard nodig.


Mijn zusje bakte cupcakes.Ik ben best trots op hoe mijn nagels en nagelriemen er nu uitzien.Het shoot-and-meet plekje van mij en Chantal in de stad.Wat er zoal in mijn prullenbak zit? Oude pyjama’s, diervoerverpakkingen en heel veel vieze watjes.Mijn nieuwe vlogcamera.De Quick Dry potion die ik meekreeg nadat ik bij Cloud Nine was geweest.Ik ben er best trots op dat ik in Vera’s mooie huisje hang. Sta eigenlijk. Op een foto dan.Vera die mijn kadootje uitpakt op haar verjaardag.Altijd als er over bloggers wordt geschreven krijg ik daar de kriebels van, zelfs al is het (min of meer) positief. Ik ben erachter waarom: ik kan er gewoon niet tegen op één hoop gegooid te worden.Voor het eerst aan de superfoods: vriendje maakte een ontbijtje met kwark, chia zaad, lijnzaad en honing voor me.Rozen verwelken, schapen vergaan, maar mijn liefde voor Candy Yum Yum zal altijd blijven bestaan.De eerste tekenen van de lente zijn een feit.De nieuwe Costes in Arnhem ziet er classy uit.


Bij H&M kun je nu spelen met letters.Naast konijnen en cavia’s heb ik een Chinese dwerghamster.De afgelopen tijd heb ik met mijn vriendje de drie seizoenen van Penoza gekeken. Hier keken we de laatste aflevering. NEEEEEE!Toen ik hoorde dat er een vos achter m’n konijnen aan had gezeten was ik elke keer opgelucht als ik ze levend zag.Chantal heeft een pug tasje!Valentijnsaardbeien bij Albert Heijn.Een valentijnskleinigheidje voor Bas.Tattoo inspiratie opdoen.Samen heel veel spareribs eten op valentijnsavond.Niet te weinig zuurstokken op de Huishoudbeurs.De mooie MAC Viva Glam Rihanna.Dit is nieuw, toch? @ AH To GoMet Jojanneke in Amsterdam.Metallic roze gympies gespot bij River Island.Mooi Amsterdam.Ik heb geen nagellakremover nodig…Ik wilde even dat ik drie hoofden en drie paar handen tegelijk had…Met mijn nieuwe parelketting om.Mijn vriendje heeft ondertussen een trauma van alle films waar ik hem mee naartoe neem…Bij ICI Paris brachten ze Chanel oogschaduw bij me aan. Oh nee, nu wil ik ‘m!Ik word blij van krullen.Ik ging dus écht niet wachten op de zomer met het aandoen van mijn nieuwe felblauwe All Stars.Dankzij het mooie weer gingen mijn konijnen voor het eerst dit jaar in de ren.Ik vind de pluimen achter Snoet z’n oren zo mooi!Behind the scenes.


Deze maand ben ik volgens mij van best veel dingen (die ik deed) vergeten foto’s te maken, maar gelukkig bleef er – zoals je ziet- nog genoeg beeld over om met jullie te delen.

Volg me zeker ook op Instagram als je meer van dit soort snapshots wilt zien en/of gelijk op ze wilt reageren. Ik vind het super leuk om daar met jullie in contact te komen! Vandaag ben ik in Amsterdam om een shoot voor Grazia te doen en ik hoop jullie ook vandaag weer via Instagram op de hoogte te houden.

Fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties